Oldal kiválasztása

Bejelentették az új Burnout Paradise-csomagokat

Bejelentették az új Burnout Paradise-csomagokat

A Criterion Games további tartalommal bővíti sikeres játékát, valamint a játékosok kérése alapján módosításokat is végez a játékmeneten.

A Burnout Paradise önmagában is elég sokáig tartó játékélményt nyújtott, amit néhány kiegészítővel már eddig is felturbóztak, de úgy tűnik, a srácok komolyan veszik a DLC-k gyártásának lehetőségét, és most tovább bővítik a játékot. Két csomag jelenik meg február 6-án a játékhoz. Az egyik a Party Pack névre hallgat, amely lehetővé teszi, hogy 8 játékos különböző, csoportban folytatott versenyfajtákat űzzön (stunst, speed, skill), ami külön pénzért lesz elérhető, ám hogy pontosan mennyibe kerül majd, arról még nem jelentek meg információk.

 

A második csomag ingyenes lesz, és számos fejlesztést tartalmaz majd. Többek között elérhetővé teszi a Burnout Paradise Store-t, ahol a játékosok a készülő tartalmakat vásárolhatják majd meg, például a Legendary Cars vagy az Island csomagokat. Módosítják az autók menettulajdonságát és irányítását is, hogy a játékkal ismerkedők könnyebben ráérezhessenek a játék ízére, valamint további, a játékosoktól kapott visszajelzésen alapuló javítgatást és módosítást is eszközölnek a fejlesztők. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy újra lehet majd kezdeni az egyes versenyeket helyből, nem kell visszavezetni a kiindulópontra.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »