Oldal kiválasztása

Év végi összegzés – B.Ú.É.K. 2009

Év végi összegzés – B.Ú.É.K. 2009
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Elrepült hát az idei esztendő is! Gyorsabban, mint szerettük vagy vártuk volna! Az év utolsó hírében összegzünk, elemzünk és sok jót kívánunk 2009-re!

Hihetetlen, de pontosan egy évvel ezelőtt ugyanígy itt ültem és próbáltam értelmes formában megfogalmazni 2007 utolsó hírét, mely ugyanezzel a címmel és tartalommal bírt. És most megint itt ülök, megint fogalmazni próbálok és próbálom összerakni, hogy mi minden történt idén.

 

A játékvilágban rengeteg mindennek szem- és fültanúi lehetettek, szerkesztőségünk lehetőségeihez mérten ezt próbálta is felétek rendszeresen tolmácsolni. Idén összesen 3920 hírt olvashattatok oldalunkon, továbbá 1190 galéria közül válogathattatok. A tavalyi adatokhoz képest ez igencsak magas ugrást jelent, ugyanis egy évvel ezelőtt "mindössze" 2740 hír látott napvilágot, igaz a szentélyek frissítése kicsit több volt 2007-ben, ez a szám 1465 volt.

 

Hatalmas változások léptek életbe év közben, hiszen 2007-es búcsúztatómban beharangozott külcsínváltást május környékén megejtettük. A döntés szerencsére kifizetődött, idén mégtöbb olvasót tudtunk magunkhoz édesgetni, egyre szélesebb körben ismertek meg minket, ráadásul partnereink listája is tovább bővült. Ősszel új cikkírókat is köszönhettünk soraink között, hiszen csatlakozott hozzánk csp, Horny és Zotya is, Zoenn pedig egy görbe kitérő után végül elhagyott bennünket, de az általa hátra hagyott űrt, remélhetőleg ügyesen betöltik a többiek.

 

És hogy mire számíthattok 2009-ben? Újabb változásokra, még látványosabb megjelenésre, még több hírre és játéktesztre, bemutatóra, előzetesre, sok-sok nyereményjátékra, na és persze filmkritikára. Éppen ezért reméljük, hogy 2009-ben is hűségesek lesztek hozzánk, kitartotok mellettünk és reméljük, hogy hasonlóan kellemes perceket tudunk majd okozni minden kedves olvasónknak! Végezetül egyetlen teendőm maradt:

 

Szerkesztőségünk minden tagja nevében szeretnék Sikerekben, Boldogságban Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánni minden kedves, hűséges olvasóknak!

 

Translate »