Oldal kiválasztása

Moziverzum: Friss, ropogós kedvcsinálók Karácsony estére

Moziverzum: Friss, ropogós kedvcsinálók Karácsony estére
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Szenteste se pihen Hollywood, ugyanis két, jövőre debütáló animációs film kedvcsinálójával és két vadonatúj Terminator: Salvation képpel lepett meg minket a filmgyár Jézuskája.Monsters vs. Aliens:

2009 se múlhat el animációs filmek nélkül, így tavasszal azonnal beindul a szezon. A szokásos sor nyitását a DreamWorks Animation vállalja magára, ugyanis a Shrek és a Kung-Fu Panda alkotói egy hihetetlenül aranyos animációs filmmel térnek vissza. A Monsters vs. Aliens főhősnője, Susan Murphy, aki egy véletlen folytán egy meteoreső kellős közepébe csöppen, majd misztikus események következtében óriásira nő. A megmagyarázhatatlan paranormális tevékenységeket természetesen a kormány is nyomon követi, így azonnal akcióba lép a hír hallattán. Történetünk során aztán fény derül a kormány titkos projektjeire, miszerint akadnak más "Monster"-ek is planétánkon. Susanvezetésével csapatot verbúválnak a szörnyekből, akiknek feladata, hogy a Földön landolt titokzatos földönkívüli robot pusztításait megakadályozzák. Bemutató 2009. március 27-én.

9!:

Hihetetlen szereplőgárdával és rendezői, valamint produceri támogatással a háta mögött készül a 9 című, szintén animációs mozi. A film mögött két olyan elborult, de mindig zseniálisat alkotó elme áll, mint Tim Burton és Timur Bekmambetov – Wanted, Nightwatch -, akik Shane Acker direktor munkájában segédkeznek majd. A szinkronhangokért olyan neves sztárok lesznek a felelősek, mint Elijah Wood, John C. Reilly, Jennifer Connelly, Crispin Glover, Martin Landau és Christopher Plummer.  A történet egy poszt-apokaliptikus univerzumban játszódik majd, ahol az emberiség réges régen elhagyta a Földet, így csak egy maroknyi, különös lényekből álló civilizáció maradt hátra, akikhez 9 is csatlakozni fog!


Plusz egy rövidfilm:

Terminator Salvation:

Az McG rendezésében készülő, jövő májusban debütáló Terminator Salvation a múltkori első, teljes hosszúságú kedvcsináló utána ma délelőtt két vadonatúj fotóval örvendeztetett meg minket. Az egyik fotón a film főhőse, a John Connort megformáló Christian Bale elemezget valamilyen Skynet-féle robotokart, míg a második felvétel akár egy fotópályázaton is indulhatna, annyira hangulatosra és sokatmondóra sikeredett. Alant lessétek meg őket!

Translate »