Oldal kiválasztása

Az X360 kitütötte Európában a PS3-at

Az X360 kitütötte Európában a PS3-at

Több mint hétmillió eladott X360-al büszkélkedhet a Microsoft Európában, ezzel pedig toronymagasan a legkelendőbb next-gen konzol az Öreg Kontinensen, vagyis a PS3 a fasorban sincs hozzá képest.

Régóta nem téma a konzolháború, azonban most úgy fest, hogy Európában a vásárlók mindent eldöntöttek, a Sony alulmaradt a nagy riválissal szemben, ugyanis a Microsoft konzoljából az Öreg Kontinensen eddig összesen hét millió darabot kapkodtak el a vásárlók. Az eredmény nem túl meglepő, hiszen a redmondiak masinája kitűnő online rendszerrel rendelkezik, rengeteg a minőségi és exkluzív címük, amit a mostani őszi felhozatal is kitűnően példázott, hiszen a Sony mindössze egy LittleBigPlanetet és egy Resistance 2 volt képes kipréselni magukból, melyek hiába zseniális produkciók, sajnos nem képesek felvenni a versenyt az ellenlábas termékekkel.

David Gosen, a cég egyik alkalmazottja úgy véli, hogy ez a szám nagyon meg fog ugrani a karácsony közeledtével, ugyanis ilyenkor az emberek nagyobb lelkesedéssel vásárolnak X360-at, mint évközben, ráadásul a nem rég bevezetett árnyisszantás is sok új vásárlót csalogathat a pénztárakhoz.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »