Oldal kiválasztása

WoW – Wrath of the Lich King éjszakai nyitóparti a Media Markt WestEndben

WoW – Wrath of the Lich King éjszakai nyitóparti a Media Markt WestEndben
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A CD Projekt szeretettel meghív Téged a minden rekordot megdöntő World of Warcraft online MMORPG várva-várt második kiegészítőjének, a Wrath of the Lich King-nek magyarországi éjszakai premierjére!

A következő hetekben sorra kerülő premierbulik sorát gyarapítja a CD Projekt Wrath of the Lich King éjszakai partija, melyre a lengyel cég magyar divíziója most örömmel meginvitál mindenk kedves olvasót.

A rendezvény helyszíne és időpontja:
 
2008. november 12., 22 óra Media Markt WestEnd WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)

A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, meglepetések és fellépők várják a látogtatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán, tehát érdemes korán érkezni. A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális csapata, a “Rock & Rule”, illetve egy, a Showder Klub-ból ismert stand-up humorista is tiszteletét teszi.

Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye. A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre – egy előzetes regisztráció során – a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mailcím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen, legkésőbb 2008. november 10-én délig.

A kosztümverseny fődíja EGY IGAZI FROSTMOURNE REPLIKA!

A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri válassza ki, amely a magyar Warcraft fanoldalak készítőiből, a CD Projekt munkatársaiból, és egy jelmeztervező-stylistból áll.

Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, és szívonalas programokkal, játékosok között ráhangolódni a Lich King világára, akkor itt a helyed!

A további programokkal kapcsolatos híreket az eseményig folyamatosan a hivatalos magyar World of Warcraft fansite-on – a http://worldofwarcraft.hu/nightopening címen – illetve a www.cdprojekt.hu weboldalán hozzuk nyilvánosságra.

Hozzászólások

Translate »