Oldal kiválasztása

BlizzCon 08 – StarCraft II – Három felvonásban érkezik

BlizzCon 08 – StarCraft II – Három felvonásban érkezik

Érdekes bejelentést tett az idei BlizzCon-on a Blizzard, mely szerint a várva várt StarCraft második trilógiaként érkezik, vagyis lesz külön Terran, Protoss és Zerg rész.

Hatalmas meglepetésként ért mindenkit a hír, miszerint a StarCraft II szólómódja trilógiaként érkezik. A teleregényes megoldás értelmében három különböző expanziót kapunk, melyek mindegyike más-más elemet részesít előnyben, ráadásul a többjátékos mód is minden egyes epizód megjelenésével komolyabb kiegészítéséseket kap. Chris Sigaty, a játék producere úgy nyilatkozott a Kotakunak, hogy a döntés mögött a történet még alaposabb kidolgozása állt, ugyanis így sokkal többet tudnak dolgozni a játékon. Ezek szerint az első kampány  – mely a Terran, lesz – címe: "Terrans: Wings of Liberty", a második a "Zerg: Heart of the Swarm", a harmadik pedig a "Protoss: Legacy of the Void" címet viseli majd. Érdekesség, hogy mindegyik kampány más-más dologra gyúr rá, azaz a Terranok esetében a technológia, a Protoss frakciónál a diplomácia , míg a Zergeknél az RPG-elemek élveznek majd fő prioritást. A kampányok mindegyike közel 30 küldetést ígér, tehát igencsak vaskos tartalommal bírnak majd.

Megjegyzés: Egy gyönyörű CGI videó is befutott, de ezt még nem tudjuk beágyazva közzé tenni. Addig is fáradjatok ERREFELÉ!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »