Oldal kiválasztása

Medal of Honor – Ünnepi kiadvány közeleg

Medal of Honor – Ünnepi kiadvány közeleg

Lassan tizedik születésnapját ünnepli a Medal of Honor, így a jeles alkalomból az EA egy ünnepi csomagot dob majd piacra, mely az összes ismertebb MoH-rész tartalmazza majd.

Közel egy évtizeddel ezelőtt bukkant fel a második világháborús FPS-ek első fecskéje, a Medal of Honor, mely azóta jó pár epizódot élt meg és mely rengeteg ismertebb eseményt feldolgozott már. A legfrissebb pletykák szerint a legújabb rész szakít a hagyományokkal és a Call of Duty 4 által kitaposott ösvényt járva a modern hadviselés játssza majd a főszerepet. Állítólag az egyik leghíresebb afganisztáni hadműveletet élhetjük át virtuálisan.

De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen ezen projekt tényleges kilétét még mindig homály fedi, ellenben érdemes megemlékezni az elődökről, melyek egy komolyabb divathullám elindítói voltak anno. Hamarosan tizedik életévébe lép a sorozat és az Electronic Arts ezen alkalomból egy ünnepi kiadványt dob majd piacra, mely tartalmazni fogja a Medal of Honor Allied Assault-ot, a Medal of Honor Spearhead-et, a Medal of Honor Breakthrough-ot, a Medal of Honor Pacific Assault Director’s Edition-t, és aMedal of Honor Airborne-t, továbbá egy, a játékok zenéjét tartalmazó korongot, exkluzív in-game fegyvereket, egy stratégiai útmutatót, illetve számos egyéb érdekességet. A csomag 39.99 dollárba kerül majd és megjelenési időpontjáról egyelőre nincs infónk.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »