Oldal kiválasztása

Need for Speed: Undercover – Nem lesz demó

Need for Speed: Undercover – Nem lesz demó
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

John Doyle, a játék producere egy interjúban számolt be a szomorú hírről, miszerint a novemberi megjelenés előtt nem kap demót a Need for Speed: Undercover.

Vegyes érzések kavarognak a Need for Speed-széria rajongóiban, hiszen az eddig látottak alapján nem igazán mondhatnánk, hogy az állítólagos új alapokra helyezett és teljesen új irányt vett NFS: Undercover bizakodásra ad okott. Az egész egy cukormázas Most Wanted 2-nek ígérkezik és ha az EA így folytatja, akkor könnyen elképzelhető, hogy mehet a levesbe a franchise, mert mégegy buktát nem biztos, hogy elvisel a kiadó.

Ennek ellenére nem óhajtják a rajongókat megnyugtatni egy megjelenés előtti demóval. Legalábbis John Doyle, a játék producere úgy nyilatkozott a Szingapúrban tartott Games Convention Asia 2008 után, hogy az EA Black Box minden erejével a novemberi megjelenésre fókuszál, így nem óhajtanak kapacitást átcsoportosítani egy esetleges demonstráció elkészítéséhez.

Ez két kérdést is felvet:

1) Vajon nem akar a kiadó a ProStreet-hez hasonló negatív visszajelzésekkel és kritikákkal indítani a pénztáraknál?

2) Ennyire nehéz lehet elkülöníteni egy pár főből álló csapatot, akik a teljes kódból kiragadnának egy töredéket, ami mondjuk a játék első két pályáját prezentálná?

Hozzászólások

Translate »