Oldal kiválasztása

Need for Speed: Undercover – Rendőri hajsza az utcákon

Need for Speed: Undercover – Rendőri hajsza az utcákon
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Friss, ropogós információk és videók érkeztek az IGN Need for Speed: Undercover producerével, Bill Harrisonnal készült interjújával.

A Need for Speed: Undercover producerével, Bill Harrisonnal készített egy villáminterjút az IGN csapata. A kérdezz-felelekben az úriember elárulta, hogy az Undercover közel 55 asztfaltszaggató csúcsjárgányt tartalmaz majd. A játék állítólag nemcsak a  történetmesélésre fókuszál, ugyanis az EA Black Box célja az volt, hogy akcióval turbózza fel az arcade élményeket, így komoly hangsúlyt kapnak az üldözések, főleg a rendőrös autós hajszák.

A többjátékos módról kiderült, hogy a klasszikus kör- és sprintverseny móduszok mellett felbukkannak újak is, többek között a Cops N’ Robbers, ami nem más, mint egy csapatalapú mód, amiben 8 sofőr játszik két csapatra bontva. A bűnözők feladata a zsákmány megszerzése és a kijelölt helyre való eljuttatása, míg a zsernyákoknak az a céljuk, hogy mindezt megakadályozzák. Vagyis egyfajta macska-egér játékról van szó. A teljes interjút itt olvashatjátok el!

Hozzászólások

Translate »