Oldal kiválasztása

Fókuszteszt – Battlestations: Pacific

Fókuszteszt – Battlestations: Pacific
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Eidos Hungary csapata szeptember utolsó hétvégéinek egyikén egy több napos fókusztesztre invitálja mindazokat, akik kíváncsiak a Battlestations: Pacific-re, mely jövőre kerül a kirakatokba.Kedves Játékos!

Szeretnénk meghívni az Eidos Hungary-nél szeptember 20, 21, 27 és 28-án tartandó Battlestations: Pacific fókusztesztre. Ennek során lehetőséged lesz röviden megismerkedni a játékkal és annak fejlesztési körülményeivel, találkozhatsz a játékot fejlesztő csapat tagjaival és elmondhatod a véleményedet azzal kapcsolatban, hogy mennyire tetszenek a látottak.

A fókuszteszt nem abból áll, hogy meg kell találnod a bugokat és nem is monoton tesztelésről van szó, ehelyett szeretnénk képet alkotni arról, hogy egy játékos mit gondol egy béta-állapot előtt álló játékról, hiszen ebben a fázisban a javaslataitokat még be tudjuk építeni a programba.

Amennyiben úgy érzed, hogy javaslataiddal szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy jobbá tegyük a Battlestations: Pacificet, nincs más teendőd, mint elküldeni a jelentkezési lapodat hozzánk. Kizáró ok nincsen (hacsak az nem, hogy túl sokan jelentkeznek), így az sem baj, ha nem rendelkezel a célhardverekkel, nem ismered a Midway-t vagy nem vagy még 18 éves.

Természetesen a segítségedet szeretnénk viszonozni: a fókuszteszt napján étellel-itallal várunk, a résztvevők exkluzív ajándékokat kapnak, valamint szerepelni fog a neved a játék credits listájában.

A jelentkezési lap kitöltéséhez kattints egy nagyot ide:

[BATTLESTATIONS: PACIFIC FÓKUSZTESZT JELENTKEZÉS]

Maga a teszt egy teljes hétvégi napot vesz igénybe Budapesten a fenti dátumok valamelyikén, így arra kérünk téged, hogy csak akkor add le a jelentkezésedet, ha ez az időpont és helyszín megfelelő.
Translate »