Oldal kiválasztása

Massive Entertainmentet vegyenek

Massive Entertainmentet vegyenek
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A két héttel ezelőtti Activison-Vivendi nagy takarítás egyik áldozata a Massive Entertainment volt, melynek vezetősége most mérlegeli helyzetét és hamarosan döntést is hoznak.

A csapat alapítója és elnöke, Martin Walfisz a VG247-nek adott interjúban elárulta, hogy jelenleg több lehetőségük is van, ugyanis jó ideje zajlanak másokkal a tárgyalások. melyek igencsak kedvező feltételekkel kecsegtetnek a svédek számára. Walfisz elárulta, hogy több mint fél éven át vártak az Activison és a Blizzard egyesülése után, hogy mi lesz a sorsuk és most úgy fest nincs rájuk szükség. Az óriásstúdiónak egyszerűen nincs szüksége egy RTS játékokra specializálódott csapatra Európában, így kénytelenek megválni a gárdától, habár a Massive örömmel dolgozna tovább az Activison-nel.

David Polfeldt, a cég alelnöke elárulta, hogy továbbra se állnak le a konzolra is készülő Soviet Assault fejlesztésével, amit a Swordfish-sel karöltve hegesztenek. Walfisz a végén hozzátette, hogy az Activison jobban tenné, ha a World in Conflict jogokkal együtt adná el a Massive-ot, így mindenki jobban járna, igaz, ez már a kiadó saját döntése lesz.

Hozzászólások

Translate »