Az egyik internetes magazin LucasArts-hoz közeli forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a szeptember közepén boltokba kerülő Force Unleashed a megjelenést követően letölthető tartalmakkal egészül ki.

A Slashgamer.com LucasArts-os forrásokra hivatkozta jelentette a minap, hogy a szeptember 16-án polcokra kerülő Force Unleashed letölthető tartalmakkal gazdagodik a megjelenést követően. A neve elhallgatását kérő forrás állítása szerint nem rég a csapat egy kisebb része az élőszereplős betétjeinek, illetve hangfelvételeinek rögzítésére használt stúdiójában szorgoskodott, ahol többek között a negyven főt számláló San Francisco orchestra-val sikerült felvenni több mint két órányi zenei anyagot. Az ott dolgozók állítása szerint ezek az anyagok már az első letölthető tartalomhoz készülnek, de azért várjuk meg a hivatalos megerősítést.

A játék PS3-ra, X360-ra, Nintendo Wii-re, PS2-re szeptember közepétől lesz megvásárolható, de ezt megelőzi majd egy demonstráció is, ami valamikor augusztusban lesz letölthető az Xbox Live-ról és PlayStation Networkről.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás