Oldal kiválasztása

Red Alert 3 – Érkezik a Premier Edition

Red Alert 3 – Érkezik a Premier Edition
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az EA nem akármilyen kis csomagot állított össze azon rajongók számára, akik hajlandóak kicsivel többet fizetni a Red Alert 3-ért.

Természetesen az EA érti a dolgát, így nem szalaszthat el olyan ehetőséget, amivel kicsit több pénzt lehet kihúzni a játékosokból. Erre jobb lehetőséget talán keresve sem találhatnának annál, mint hogy egy ennyire várt játékból összedobjanak egy gyűjtőknek szóló extra kiadást. Ilyen pedig lesz, Európában mindenképp, s nem is akármilyen…

Egyáltalán nem voltak szűkmarkúak az EA-sek, összeállítottak egy olyan pakkot, amiért valószínűleg sok rajongó szíve megdobban. És hogy mi is ez? Először is a játék fém dobozban bújik majd meg, pár exkluzív multis és skirmish pálya társaságában. Kapunk mellé egy DVD-t, rajta egy verkfilmmel az RA3 készítéséről, és ha ez még nem lenne elég vonzó, akkor még ott lesz a játék soundtrack cd-je, egy filmecske "Women of Red Alert 3" címen és minednnek tetejébe egy exkluzív béta kulcs egy elkövetkező C&C játékhoz (hogy ez mi lesz az egyelőre rejtély, talán a Tiberium)…  Őszintén, van olyan C&C rajongó, akinek ez nem mozgatja meg a fantáziáját?

Translate »