Oldal kiválasztása

Moziverzum: Friss videók és képek Hollywoodból!

Moziverzum: Friss videók és képek Hollywoodból!
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Megérkezett a Watchmen első kedvcsinálója, a Terminator: Salvation is tízer videóval kedveskedett nekünk, kaptunk egy raklapnyi új képet, infót és a Frank Miller nevével fémjelzett The Spirit is új videóval jelentkezett.

Watchmen:

Alan Moore klasszikus képregénye alapján Zack Snyderre jutott a hálás feladat, hogy minden idők egyik legismertebb képregényéből egész estés mozit kotyvasszon. A történet egy alternatív 1985-be kalazuzol el bennünket, ahol a világban különböző kosztümös hősök osztják meg a világot. A készülő filmadaptáció 2009. március 10-től lesz megtekinthető a mozikban. A szerepeket olyan neves sztárok vállalták magukra, mint Patrick Wilson, Billy Crudup, Jeffrey Dean Morgan, Jackie Earle Haley, Malin Akerman, Matthew Goode, Stephen McHattie, Carla Gugino and Matt Frewer. Az első képek és rövid kedvcsináló alant leshető meg.

Terminator Salvation – The Future Begins:

És végre megérkezett! A Warner Brothers a hét közepén végre közzé tette a negyedik Terminátor nagyon rövid előzetesét. Az McG rendezte moziban a címszerepet korunk jelenleg egyik legelismertebb és legkeresettebb színésze, Christian Bale kaparintotta meg, így John Connor szerepében a jelenlegi Denevérember feszít majd. A Terminator Salvation: The Future Begins 2009. május 22-től lesz megtekinthető a filmszínházakban. Tízer trailer és első állókép alant csekkolható!Wanted 2:

A James McAvoy, Angelina Jolie és Morgan Freeman nevével fémjelzett, alig egy hónapja hazánkban is látható Wanted hamarosan folytatást kap. A Universal Pictures a hét elején jelentette, hogy meghosszabbította együttműködését Marc Platt producerrel, így 2012 előtt biztosan érkezeik a Mark Millar képregénysorozatára épülő Timur Bekmambetov rendezte Wanted-adaptáció folytatása. Az írók már neki is estek a munkának és jelenleg a történet folytatásán dolgoznak. Annyi biztos, hogy McAvoy visszatér Wesley Gibson szerepébe, továbbá a producer szeretné, ha Angelina Jolie-t is sikerülne valahogy feltámasztani.

24 – Season 7:

A FOX az idei esztendőben a hónapokig tartó írósztrájk miatt nem tudta műsorra tűzni Jack Bauer legújabb felvonását, azonban jövőre biztosan elindul a hetedik szezon, melyről most friss információkat szivárogtatott ki Kiefer Sutherland. A januárban kezdődő szezon két évvel később veszi fel a fonalat. Jon Cassar állítása szerint valamilyen formában visszatér Tony Almeida, illetve a CTU-t is feloszlatta a kormány, igaz nem teljes formájában halt meg a terrorelhárító szervezet. A jelenlegi elnök, Taylor állítólag sokkal erősebb, ambíciózúsabb személyiség, mint David Palmer. Kulcsszerepet kap Renee Walker FBI ügynök, ugyanis a mostani szezon gyakorlatilag az ő nézőpontjából lesz elmesélve.

Resident Evil: Degeneration:

A történet hét évvel a Raccoon City-ben történt incidenst követően játszódik, tehát valamikor 2005-ben járunk és ismét a T-vírus szedi majd áldozatait, de ezúttal egy repülőtér lesz az események fő helyszíne. A videóban felbukkan jó pár korábbi ismerős, úgy mint Leon vagy második epizódbeli partnere, Claire Redfield. Most pedig megnyílt a hivatalos oldal!

The Spirit:

Idén év végén, pontosabban december 25-én kerül mozikba Frank Miller legújabb képregényének, a The Spiritnek filmadaptációja. A Sin City látványvilágára hajazó moziban olyan neves sztárok szerepelnek majd, mint Gabriel Macht, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Eva Mendes, Sarah Paulson, Paz Vega, Jaime King, Dan Lauria, Stana Katic, Johnny Simmons and Louis Lombardi. A mostani kedvcsináló a film fame fatale-jait mutatja be.

Hozzászólások

Translate »