Oldal kiválasztása

E3 2008 – Új PS3 exkluzív Final Fantasy érkezik?

E3 2008 – Új PS3 exkluzív Final Fantasy érkezik?
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Lehet csak egy darabig örülhetett a Microsoft legénysége a Final Fantasy XIII bejelentése után?

Az idei E3 egyik legnagyobb meglepetését a Square-Enix szolgálta, hiszen a japán csapat a los angeles-i kiállításon bejelentette, hogy Japánt leszámítva a világ többi pontján X360-ra is érkezik a Final Fantasy XIII. Korábbi hírünkben jelentettük, hogy a Sony amerikai elnöke, Jack Tretton elkeseredett a hír hallatán, de nem érte meglepetésként, azonban lehet nem kell sokáig szomorkodnia.

Az 1UP podcastjában, a 1UP Yours-ban ugyanis a műsorvezető, Shane Bettenhausen, az Electronic Gaming Monthly egyik vezető szerkesztője arról számolt be, hogy a bejelentést követően több Square-Enix munkatárssal is beszélgetett, akik úgy nyilatkoztak, hogy jelenleg a Microsoft-nak áll a zászló, azonban ez hamarosan megváltozik, ugyanis a Square-Enix két hét múlva esedékes japán rendezvényét követően azonban ismét a Sony-nak fog.

Hogy ez pontosan mit jelent, az egyelőre találgatás tárgya. Egyesek szerint egy Final Fantasy VII remake-ről van szó, mások a Final Fantasy Versus XIII érdekességeinek leleplezésére tippelnek, míg akad olyan is, aki Kingdom Hearts III bejelentésre esküszik. Bármiről is van szó, két hét múlva kiderül.

Translate »