Oldal kiválasztása

UEFA EURO 2008 – mobiltelefonon

UEFA EURO 2008 – mobiltelefonon

Írd újra mobiloddal a történelmet – támaszd fel a magyar focit! Mobiltelefonon is újrajátszhatók az EB mérkőzései, sőt, akár a magyarokat is bejuttathatod a döntőbe!Többek között itt is megvásárolhatjátok mobiltelefonotokra a foci EB hivatalos játékát, az UEFA EURO 2008-at, így a meccsek szüneteiben újrajátszhatod a mérkőzéseket vagy éppen összeeresztheted az amúgy egymással nem találkozó csapatokat.

Az EA Sports angol nyelvű játékában választhatsz a barátságos mérkőzések között, vagy éppen a selejtezőn túljutott csapatokat lehet kipróbálni  a döntőkben. Illetve lehet választani egy tetszőleges csapatot, végigküzdve magunkat a döntőig (akár a magyarokkal is).

Így ha ügyesek vagyunk, a játékban legalábbis, visszaállíthatjuk a haza becsületét. A játékban az EA-tól megszokott részletességgel állíthatjuk be a mérkőzések paramétereit, valamint természetesen lehetőség van az összes stadion kipróbálására.

Az irányítás kicsit nehézkes elsőre a mobiltelefonon, ráadásul a játék előtti töltőképernyők is kissé lassan cammognak, maga a játék és a játéktér viszont jól ki lett alakítva, az ellenfelek aránylag okosan viselkednek, és a célzást, passzolást és egyéb cselekedetet nagyban segíti a játék. Focirajongóknak kötelező.
Translate »