Oldal kiválasztása

Egy milliónál is több lény népesíti be a Spore világát

Egy milliónál is több lény népesíti be a Spore világát
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A világhálót elözönlötték a lépegető barackok, sárkányok és egyéb, szavakkal nehezen leírható teremtmények! A Maxis bejelentette, hogy a rajongók a Spore Lénylabor megjelenését követő héten több mint egymillió teremtményt hoztak létre és osztottak meg. Az érdeklődők fantasztikus alkotások százezreit vehetik szemügyre a Spóropédia oldalain, melyek – a Spore Lénylabor letölthető változatával együtt – a  www.spore.com webcímen találhatók.
 
A Spóropédia hatalmas, szabadon hozzáférhető internetes tárhely, ahová a játékosok feltölthetik teremtményeiket, közzétehetik észrevételeiket mások lényeivel kapcsolatban, szemügyre vehetik a helyi hírességeket, és egyéb tartalmakhoz is hozzáférhetnek.

Lenyűgöznek a Sporepediára feltöltött teremtmények, legyenek bár valószerű madarak és egyéb állatok, tízszemű idegenek vagy olyan bizarr és váratlan alkotások, mint az eleven motorkerékpár. Az emberek alapvető igénye az önkifejezés, és mi boldogan segítünk nekik abban, hogy elképzeléseiket megvalósítsák – mondta Lucy Bradshaw, a Maxis Spore projektjének executive producere.

Translate »