Oldal kiválasztása

Battlestations: Pacific – Az első trailer

Battlestations: Pacific – Az első trailer

Készen állsz a légi háborúra?

A magyar fejlesztésű Battlestations új résszel tér vissza. A korábbi bejelentés szerint  két különböző egyjátékos kampány vár majd ránk, ugyanis az előző részből kimaradt japán kampány ezúttal helyet kap a Pacific-ben. Az amerikai kampány története közvetlenül a  Battlestations: Midway után folytatódik, így a Midway-szigetek meghódítása után Okinawa felé vesszük az irányt, hogy a japán haderők utolsó megmaradt erőit is végleg felmorzsoljuk. Ezzel szemben a felkelő nap országának derék harcosai Pearl Harbor meglepetésszerű bombázásával olyan mértékű zűrzavart okoznak a szövetséges oldalon, hogy rövid időre átveszik a Csendes-óceán feletti irányítást.

Az ígéretek szerint mindkét oldalon 28 küldetés vár majd ránk, illetve 21 új egység lesz bevethető, mint például a kamikaze, különböző repülők, stb. A japán oldalon a rettegett Ohka is akcióba küldhető lesz majd. Ezenkívül végre szárazföldi hadműveletekre is sor kerül. Partraszállhatunk szárazföldi egységeinkkel vagy akár az ejtőernyős századokat is csatába küldhetjük, hogy különböző ütegeket és légvédelmi ágyukat elfoglalhassunk.

A többjátékos mód rengeteg új térképpel, játékmóddal és egyéb lehetőséggel kecsegtet, így garantáltan magas lesz a játék élvezhetőségi rátája.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »