Oldal kiválasztása

GTA IV – Pornószínésznők vágyálma + tévéreklám

GTA IV – Pornószínésznők vágyálma + tévéreklám

Az amerikai pornóipar legújabb üdvöskéje, Sasha Grey a minap úgy nyilatkozott, hogy örömére szolgálna, ha szerepet kaphatna valamelyik GTA-részben.

Az alig húsz esztendős ifjú "tehetség" a minap adott nyilatkozatában kifejtette, hogy Jenna Jameson után nagyon örülne neki, ha Ő is lehetőséget kapna valamelyik GTA-epizóban. Sasha már el is képzelte szerepét, miszerint "fő munkaeszöze" helyett ezúttal  két MP5K fegyvert markolna, amolyan Lara Croft stílusban és mindezt egy testhez simuló fekete-szürke ruhában tenné. Arra a kérdésre, hogy szerinte mi az oka, hogy a játékokban a mai napig tabu az erőszak és a szexualitás a következőt válaszolta: " Az Egyesült Államokat a vérontással és az erőszakkal alapították. A legtöbb hollywood-i színész és rendező nem retten vissza a meztelenségtől és az erotikus jelenetektől. Engem leginkább a szexi játékkarakterek izgatnak (fel?)." Ennek kissé ellentmond, hogy legutoljára megvásárolt játéka a The Simpson volt, dehát mindenki máshogy definiálja a szexi szót.

A tegnap kiszivárgott gameplay videók után most csak egyetlen egy tévéreklámmal tudunk kedveskedni ráadásként. A múltkori angol és német spotok után ezúttal a temperamentumos olaszok verziója következik.

Translate »