Oldal kiválasztása

Fable 2 – Most akkor mikor jelenik meg?

Fable 2 – Most akkor mikor jelenik meg?
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A hétvégén tartott Play.com Live-on egyesek arról pletykáltak, hogy az X360 exkluzív Fable 2 már május végén a boltokba kerülhet.

A hétvégén tartott Wembley-ben tartott Play.com Live rendezvényen olyan szóbeszédek kaptak szárnyra, miszerint az X360-ra készülő Molyneux alkotta Fable 2 a korábban beharangozott megjelenés helyett korábban, egészen pontosan május 30-án kerülhet a boltokba.

Az eredeti tervek korábban úgy hangoztak, hogy októbernél előbb semmikép nem kerül forgalomba a forradalmi újításokat felvonultató kalandjáték, ígyhát kissé szkeptikusok voltunk a hír hallattán, de aztán a Microsoft és a Lionhead is tisztázta ma a dolgot. Frissen kiadott közleményük szerint továbbra is az őszi megjelenés van tervbe véve.

Molyneux pár nappal ezelőtt adott interjút az MTV-nek és akkor elárulta, hogy a Fable első részéből kihagyott makk ötlete újra felmerült és valószínűleg helyet kap a folytatásban. Röviden arról van szó, hogy a játék kezdetekor kapnánk egy elültetendő makkot, melynek a növekedését végigkövethetnénk a játék előrehaladtával. Egészen addig, míg szép, nagy, terebélyes tölgyfa nem lesz belőle. Ráadásul mindez a történet szerves részét képzi majd.

Translate »