Oldal kiválasztása

Game Developers Forum 2008 – Az Epic Games elnöke a konferencián

Game Developers Forum 2008 – Az Epic Games elnöke a konferencián
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az első hazai játékfejlesztői találkozó, a *Game Developers Forum* tavalyi nagy sikerére való tekintettel az IDG Hungary és az MCB – a Microsoft Xbox és az Electronic Arts kiemelt támogatásával – 2008-ban ismét megrendezi a szakma és a nagyközönség érdeklődésére egyaránt számot tartó eseményt.

Korábban már beszámoltunk az idei GDF 2008-ról, azonban a ma kapott sajtólevélből megtudtunk pár új, de igencsak fontos részletet:

Örömmel jelentjük be, hogy a 2008-as Game Developers Forum nyitóelőadását a játékfejlesztés nem kisebb személyisége, mint Mike Capps, az Epic Games elnöke tartja. Beszédének fókuszában az Unreal motor jövője, illetve az Unreal Tournament és a Gears of War folytatásai állnak majd.

A program további részleteiről folyamatosan tájékozódhatnak honlapunkról: www.gdf-hu.com

2008 március 3-án megnyílt a regisztráció a Game Developers Forum 2008-ra. Március 31.-ig érvényes kedvezményes fogalalás és különleges ajánlatok elérhetőek a

http://www.gdf-hu.com/ címen.

Az első hazai játékfejlesztői találkozó, a *Game Developers Forum* tavalyi nagy sikerére való tekintettel az IDG Hungary és az MCB – a Microsoft Xbox, az Electronic Arts és a CD Projekt kiemelt támogatásával – 2008-ban ismét megrendezi a szakma és a nagyközönség érdeklődésére egyaránt számot tartó eseményt.

A rendezvény időpontja: 2008. május 17., szombat

A helyszín a Palace Cinemas MOM Park: 1121 Budapest, Alkotás u. 53.

A Game Developers Forum 2008 magyar és külföldi előadói (Electronic Arts, MS Game Studios, CryTek Hungary, Eidos Hungary, Stormregion…) olyan aktuális témákat vizsgálnak majd, mint a koncepció és vizuális tervezés, az ázsiai piacra való fejlesztés sajátosságai, a következő generációs művészeti tartalmak készítése, a mobiljátékok és az online játékmegoldások, a grafikai trendek, illetve a filmipar és a játékipar kapcsolata.

Idén a szakmai és az általánosabb jellegű előadások külön termekben zajlanak majd, a szünetekben pedig a kiállítók termékeivel is megismerkedhetnek a látogatók. A magyar nyelvű tolmácsolás mellett a külföldi vendégek számára rendelkezésre állnak majd anyanyelvi tolmácsok is. A Game Developers Forum 2008 kiemelt médiatámogatója a GameStar magazin és az Index.hu, amelyek folyamatosan tájékoztatják a hazai közönséget az eseményről. 

További információ, részletes program, kedvezményes regisztrációs lehetőségek elérhetőek a Game Developer Forum honlapján:

http://www.gdf-hu.com/
Translate »