Oldal kiválasztása

GTA IV: Liberty City, mely sosem alszik

GTA IV: Liberty City, mely sosem alszik
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az eddigi részekkel ellentétben a negyedik részben Liberty City egy valóban élő, lélegző nagyváros lesz, ahol éjjel-nappal zajlik majd az élet.

A negyedik GTA egyik legfőbb újítása, hogy egy valóban lélegző nagyvárost hoztak tető alá a Rockstar emberei. Minden egyes pillanatban történik valami, ráadásul az események nem előre scripteltek, így randdom módon generálódnak a történések. Dan Houser, a kiadó elnökhelyettese az egyik interjúban az egyik ilyen izgalmas momentumról mesélt:

"Volt pár igazán izgalmas pillanat, de a legutóbbi minden eddiginél mélyebb nyomott hagyott bennem. Épp két rendőrautó üldözött, amikor az egyik rádióállomáson egy általam nagyon is kedvelt dal ment. Épp a kínai negyeden hajtottam keresztül, amikor egy másik, de általam nem látott rendőrautó egyenesen belémhajtott. Valahogy kimásztam a kocsiból és azonnal fedezékbe vonultam, mert a zsernyákok, ahogy lehetőségük nyílt tüzet nyitottak rám. Egy járókelőt is eltaláltak aki a nagy kavarban valahogy előrántotta a fegyverét és a zsarukat vette célba. Ezután az éppen arra járó helyi banda is belekveredett a tüzharcba. A rendőrök nem bírtak a túlerővel, s a banda kivégezte mindegyiket. Ezután gyorsan elkötötem egy másik autót, hogy megszűnjön a körözésem."
Translate »