Oldal kiválasztása

Grand Theft Auto 4 – Információlavina

Grand Theft Auto 4 – Információlavina

A hivatalos oldal beizzításával valóságos hírlavina árasztotta el a világháló amúgy sem információtól mentes csatornáit. Pletykák, híresztelések, videók és újabb képi anyagok. Öveket becsatolni!

Először is kezdjük azzal, hogy RockstarWatch valami hihetetlen csoda folytán egy 17 másodperces, a tömeg számára láthatatlan videót vélt felfedezni a GTA IV nem régiben induló hivatalos oldalának flash megvalósításában. A lényeg annyi, hogy egy, a város szívében zajló jelenetet tekinthetünk meg, ahonnan majd a kamera madártávlatba vált és egész Liberty City a szemünk elé tárul. A videót megleshetitek alant. Tényleg csak az elvakult fanatikusok fogják majd értékelni.

Aztán máris itt van egy pár napja neten keringő pletyka, amit az amúgy is pletykagyárként emlegetett XboxFamily.com szerkesztősége kreált. Állításuk szerint a Microsoft mindazon vásárló számára, aki előrendeli a GTA negyedik részét a debütálás napján ingyen elérhető exkluzív extra tartalmaz biztosít majd. A redmondiak egyelőre nem voltak hajlandók nyilatkozni az ügyben, de mindenképpen érdekes a felvetés, hiszen a Sony platformjára és X360-ra is egy időben debütál a játék és mivel egy biztos kasszasikerről van szó, nem kizárt, hogy a konkurens felek egymástól próbálnak majd elszipolyozni vásárlókat. Bármilyen módszerrel is kell ezt megtenniük.

És a végére hagytam a legjobbat. A Destructoid oldalán megjelent egy hír, miszerint a GTA IV a mai trendeknek megfelelően multiplayer módozattal is rendelkezni fog. A hír szerzője szerint lesz majd deatmatch, teammatch – rendőrök a piti bűnözők ellen -, illetve rengeteg co-op küldetés. Ezenkívül szót ejt olyan spéci játékmódokról, mint a "Deal Breaker," "Bomb da Base" vagy a "Hangman’s Noose, de ezekről részleteket nem közölt a szerző. Külön érdekesség, hogy sokáig ezt is pletykaként kezelte az internetes média, aztán hirtelen eltűntek az érdekes információk. A RockStar nemes egyszerűséggel leszedette azokat, úgy hogy nagyon úgy fest, hogy a hír igaz.

Végül pedig az angol GamesMaster legújabb példányában található szép nagy kövér cikk scanképeit leshetitek meg.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »