Oldal kiválasztása

Team ICO: Érkeznek az óriások!

Team ICO: Érkeznek az óriások!

Korábban már jeleztük, hogy a Shadow Of The Colossus-szal hírnevet szerző Team ICO visszatérni kíván. Nos, úgy fest, hogy erre hamarosan sor kerül.

FutuRetrO napokkal ezelőtt megosztotta Veletek a Team ICO oldalán található álláshirdetések között lappangó képet, mely kísértetiesen hasonlít a korábbi ICO művészien megkomponált látványvilágára, ráadásul külön csavar, hogy az oldalról lementett krém eredeti neve Wanda. Tudniillik ezen a néven került forgalomba a felkelő nap országában a Shadow Of The Colossus –  Wanda And The Colossus -, így akár az sincs kizárva, hogy a PS2 egyik kasszát robbantó alkotása folytatódik PS3-on.

És hogy miért is? Mert percekkel ezelőtt egy képecske bukkant fel a világhálón, melyen a következő felirat olvasható: "The Giants are coming", azaz "Érkeznek az óriások". Ebből persze még nem következik semmi, de hogy valami hatalmas nagy bejelentésre készül a csapat az tuti, ugyanis a blogoldal, ahol ráleltünk a felvételre, hirtelen törölte a posztot, de azért sikerült lementeni a bizonyítékot.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »