Oldal kiválasztása

Bemutatkozik a FaceBreaker

Bemutatkozik a FaceBreaker

Vadonatúj bunyós alkotáson dolgozik az EA – tudtuk meg a 1UP-tól.

Az EA Chicago bezárásával a kaliforniai kiadó egy csapással hazavágta a híres Fight Night Round franchise-t, azonban nem sokáig ültek tétlenül a fejesek, ugyanis ma délelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy egy újabb bunyós játékon dolgoznak, csak kicsit más megközelítésből mutatják be nekünk ezt a világot.

A FaceBreaker látványvilága valahol a Team Fortress 2 és a Ready 2 Rumble Boxing között helyezkedik el, így a rajzos megvalósításé lesz majd a főszerep. A játékot babusgató EA Canada azonban mindezt megfejeli a Fight Night Round 3-ból már jól ismert valós idejű arc deformáció technológiával, így lehetőségünk lesz állkapcsokat törni. A fejlesztők szakítanak a hivatásos, egész világon ismert arcokkal. A FaceBreakerben fiktív karakterek bukkannak majd fel, így ringbe szállhatunk Romeoval, a latin szeretővel, vagy Molotovval, az izomkolosszus robbantási szakértővel.

A játék X360-ra, PlayStation 3-ra és Nintendo Wii-re várható, de részletes információk majd csak két hét múlva várhatók, amikor is a legfrissebb EGM magazinban hivatalosan is leleplezik a FaceBreakert.

Translate »