Oldal kiválasztása

Battlefield Heroes: Videóinterjú a DICE-vel

Battlefield Heroes: Videóinterjú a DICE-vel
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A német PC Games magazin egy hosszabb lélegzetű interjút készített a svéd DICE két alkalmazottjával a pár napja leleplezett Battlefield Heroes kapcsán.

Délelőtt arról számoltunk még be, hogy a pár nappal ezelőtt bejelentett, kissé a Team Fortress 2-re hajazó Battlefield Heroes csak az USA és az EU területein belül lesz elérhető, természetesen ingyenesen. A jelenlegi információk szerint három karakter lesz majd kipróbálható, melyek mindegyik háborús hős. A katona például SMG-vel rohangál, egyszerre több gránát eldobására is képes lesz és az ellenséget a falon keresztül is képes észrevenni. A kommandós csendben képes gyilkolni, hihetetlen módon tud rejtőzködni, fegyverarzenálját pedig a mesterlövész puska és a kés alkotja. A nehéz tűzér természetesen nehéz fegyverzetű csúzlikat képes kézbe venni és a képébe kapott gránátokat még iőben képes majd visszadobálni.

A friss információhalmaz mellé érkezett egy interjú is, melyet a német PC Games készített a svéd székhelyű DICE két alkalmazottjával.

Translate »