Oldal kiválasztása

Deas Space PC-re is

Deas Space PC-re is
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az EA nem rég jelentette, hogy Isaac Clarke, az Ishimura helyreállításának munkálatait végző mérnök kalandja nem csak konzolon lát napvilágot.

A Dead Space-t az EA Redwood Shores csapata hegeszti és Glen A. Schofield, a Dead Space executive producere nem rég egy interjúban elárulta, hogy az Ishimura hajó fedélzetén játszódó túlélő horror PC-re is napvilágot.A történet szerint Isaac Clarke mérnököt alakítjuk majd, aki azt a feladatot kapja, hogy a rég elfeledett Ishimura hajón állítsa vissza a régi állapotokat. Megérkezése után azonban rá kell jönnie, hogy rejtélyes, misztikus dolgok kellős közepébe csöppent.

A fejlesztők állítása szerint már létezik egy játszható demó, azonban annak közkézre bocsátásával egyelőre még várnak. Mindenképpen szeretnének egy több részes játékban gondolkodni, ugyanis a Dead Space háttére bőven lehetőséget nyújt arra, hogy több epizódon keresztül meséljék el Isaac kalandját. Ha minden igaz, akkor mindhárom platformra érkeznek majd letölthető extra tartalmak. Megjelenés ősszel.

Translate »