Oldal kiválasztása

Table Tennis-Infók a Rockstar új játékáról

Table Tennis-Infók a Rockstar új játékáról

Az eddigi képek és a HD trailer után végre friss infók kerültek birtokunkba.

A hét folyamán képek tömegével, egy videóval és egy hivatalos oldallal hallatott magáról a Rockstar San Diego legújabb játéka, a Table Tennis, mely egyelőre csak X360 next-gen konzolra készül. Ma pedig végre csámcsognivaló infókkal is szolgálhatunk.


Ahogy a képeken is láthattuk a játék gyönyörűnek igérkezik, ezért pedig nem más felelős, mint a Rockstar saját kis motorja, a R.A.G.E. (Rockstar Advanced Game Engine). Tizenegy karakter kap helyet a gammában, így választhatunk majd japán, brazil, svéd, egyiptomi vagy akár amerikai játékost is. Az is biztos már, hogy négy hölgyversenyző és hét férfi játékos adja majd ki a tizenegy választható karakter valamelyikét. Külön érdekesség, hogy mindegyik ping pongozónak sajátos tulajdonságai lesznek, valamint az egyes karakterek közel 30 ezer poligonból állnak -ez a már megjelent képeken azért egész jól látható-.


Végezetül már csak a megjelenés időpontja az, ami érdekességként hathat. USA-ban élő bajtársaink május 22-én ballghatnak el a boltokba és $39.99 vehetik át a játékot, míg Európában négy nappal később, egészen pontosan május 26-án lesz elérhető és €39.99 kell majd leszurkolnunk érte, az Egyesült Királyságban pedig Ł29.99-ot

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »