Oldal kiválasztása

Gondok az SCi/Eidos háza tája körül

Gondok az SCi/Eidos háza tája körül
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hétvégén még arról számoltunk be, hogy a londoni székhelyű kiadó nem köt házasságot egyetlen kérőjével se. Úgy fest, azért nem olyan rózsás a helyzet a csapat körül.

Hétvégén jelentettük, hogy az SCi/Eidos nem hajlandó a Midway-jel egyesülni, sőt, a többi kérő ajánlatát is elutasították. Az SCi elnöke Jane Cavanagh, akkor azt nyilatkozta, hogy a befektetőknek nem tetszettek az ajánlatok, így nem látták értelmét az esetleges fúziónak.

Ennek ellenére most úgy tűnik, hogy Jane, mint alapító, férje, Bill Ennis, mint kereskedlmi igazgató és Tim Ryanen elnök komoly gondokkal küzködik, ugyanis a befektetők elégedetlenek a jelenlegi vezetés munkájával. A bili akkor borult, amikor kiderült, hogy a legújabb Tomb Raider rész csak decemberben érkezik, melynek hatására komoly zuhanásnak indultak a cég részvényei. Az árfolyam az elmúlt öt hónapban közel 65%-ot esett és az elemzők szerint a nyár közepére elfogynak a kiadó tartalékai és igen méretes kölcsönt kell felvennie az SCi-nek, ha életben szeretne maradni.

Translate »