Oldal kiválasztása

GDC 2007: Microsoft tervek

GDC 2007: Microsoft tervek

Lassan, de biztosan közeledik az idei Game Developers Conference, amely március 5-től egészen március 9-ig tart majd. A San Franciscoban megrendezésre kerülő rendezvényen a játékipar színe, java jelen lesz. Mi most a Microsoft terveit vettük górcső alá.

Lassan, de biztosan közeledik az idei Game Developers Conference, amely március 5-től egészen március 9-ig tart majd. A San Franciscóban megrendezendő rendezvényen a játékipar színe, java jelen lesz. Mi most a Microsoft terveit vettük górcső alá.

A Kotaku értesülései szerint az idei GDC-n a Microsoft igazán ínycsiklandozó bejelentésekkel készül. A középpontban természetesen a készülő X360 projektek, valamint a Games for Windows keretén belül zajló fejlesztések állnak majd. Ezt egy szép nagy bemutatóval szeretné indítani a gárda, majd kedden, azaz március 6-án a redmondiak munkatársaival lehet beszélgetni. Szerdától egészen péntekig Shane Kimet, Chris Satchellt, Scott Hensont és Dave Mitchellt faggathatjuk majd a Xbox 360 és Games for Windows bejelentések megkaparintása céljából, majd az egész rendezvényt egy záróbulival zárja Bill papa vállalata.


Röviden, tömören ezekkel a programokkal szolgál a Microsoft, persze egyelőre nem tudni, hogy milyen bejelentésekre és egyéb lelepleződésekre kerül majd sor, annyi viszont biztos, hogy mi ott leszünk és mindenkit jól kifaggatunk.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »