Oldal kiválasztása

Év végi összegzés – B.Ú.É.K.

Év végi összegzés – B.Ú.É.K.
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az idei évnek lassan vége, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint összegezni a 2007-es esztendőt, mely jópár változást hozott az oldal életébe.

Az idei esztendő mind az oldal életében, mind a játékiparban eseményekkel tarkított volt. Oldalunkon 2007-ben 2740 hírt olvashattatok, ami napi 7.5 hírt jelent, illetve 1465 alkalommal bővült szentélyünk, ami napi 4 galériafrissítést jelent. Az év elején két fővel rajtoltunk el, az év második felében azonban legénységünk tovább bővült. Először Wolf kollégával, majd Hunterrel, illetve FutuRetrO-val, így reményeink szerint a közeljövőben az idei adatok tovább emelkednek majd és még több és színesebb tartalommal tudunk szolgálni jelenlegi és leendő olvasóink számára.

Az új tagoknak és a kitartó munkának köszönhetően az év második felében stabil erősödés mutatkozott meg a látogatottságot tekintve. Szeptember kivételével minden hónapban nőtt egyedi látógatóink száma és reményeink szerint a 2008-ra előirányzott meglepetés újításoknak köszönhetően a növekedés nem áll meg és jövő ilyenkor hasonlóan szép, szívet melengető eredményekről számolhatunk be.

Az esély szerencsére megvan rá, ugyanis a háttérben több olyan dolog is zajlik, amely egyrészt a tartalom kibővítését szolgálja, másrészt küllemre is komoly változásokon esik majd át a Játékok.hu, de mindenről majd a maga idejében.

Végezetül nincs más dolgom, mint a szerkesztőség nevében Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánni minden kedves olvasónknak! Köszönjük, hogy idén is minket választottatok és reméljük, hogy jövőre is kitartotok mellettünk!

Translate »