Oldal kiválasztása

PlayStation 3: Megjelent a 2.10-es firmware

PlayStation 3: Megjelent a 2.10-es firmware
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Egy régóta várt új képességgel lett felvértezve a médiacenterként is aposztrofált PlayStation 3 játékkonzol. Mostantól a DivX is támogatott formátum. Odabent tárgyaljuk a frissítés további tartalmát.

Mától tölthető a 2.10-es számú rendszerszoftver, melynek köszönhetően a következő új szolgáltatásokat, funkciókat adhatjuk gépünkhöz.

Voice Changer: ez egy hangtorzító bővítmény, melyet a videó és hang chat közben tudunk igénybe venni. Ötös skálán állíthatjuk a hangfekvésünk torzítását, a magastól, a mélyig.

Video: DivX és VC-1 (WMV) kodekek települnek a gépünkre, melynek segítségével ezen formátumba kódolt videóanyagokat tudjuk lejátszani a PlayStation 3-unkon.
Itt azonban vannak kikötések. A DivX 3.11-es kódolású, valamint jogvédett változatok lejátszása nem lehetséges. Ezeket a videóformátumokat maximum 2GB-ig hajlandó felismerni, lejátszani.

Blu-ray Disc Profile 1.1: Frissül a Blu-ray lejátszó  szoftvere is, ami lehetővé teszi számunkra  a kép a képben funkció használatát bizonyos lemezek lejátszása közben.

Hozzászólások

Translate »