Oldal kiválasztása

Hollywoodból jelentjük!

Hollywoodból jelentjük!
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Pár napig nem ír az ember a filmvilág történéseiről és máris nem tudja mit pakoljon ki, annyi érdekesség került nyilvánosságra.Igazából nem is tudom hol lenne érdemes kezdeni, úgy hogy in medias res belevágok a közepébe.

 
Megérkezett a modernkori Rambo hivatalos oldala. A Lionsgate gondozásában készülő filmben az öreg harcost újra Sylvester Stallone formálja majd meg. A hivatalos honlap a szokásos csemegéken kívül nem sok érdekességgel szolgál. Az eddig látott videók, képek, egy kis háttéranyag, háttérképek és sok más nyalánkság. Csekk!

Három friss kép érkezett a a negyedik Indiana Jones moziból. Harrison Ford éles tekintettel bámul valamit, mellette Shia LaBeouf is feltűnik. Ínycsiklandozó képek. Érdekesség még, hogy a korábbi pletykák, miszerint Jones földönkívüliekkel is találkozik majd a filmben, úgy fest igaznak bizonyultak. Egy mostani belsős információ szerint Spielberg a Harmadik típusú találkozások 30. évfordulójának akar egy emléket állítani az idegenek szerepeltetésével. Érdekes szál lenne a 2008. május 22-én érkező filmben.


Szerencsére személyes kedvencem, a jövő év egyik nagy dobása, a Batman: The Dark Knight is hallatott magáról. Megjelent egy videó, melyben a rendező, Christopher Nolan és Wally Pfister mesélnek az IMAX technológiáról és a forgatásról. Ezenkívül befutott egy hihetetlen burtális címlap is.
Az Empire magazin legfrissebb számának borítóján Heath Ledger pózol, mint Joker. Zseniális a fazon, hihetetlen, hogy mennyire vissza tudja adni egy képen keresztül az elmebeteg Joker karakterét. Az előzetes tervek szerint a magazin hivatalos oldalán nap mint nap egy kártyát levettek volna a képről és így fedték volna fel Jokert, azonban valaki tegnap idő előtt közzé tette a képet, így lelőtte a poént.

Ha már ilyen ígéretes nevekről esik szó, akkor a Pókember negyedik részéről is kiderült pár ínyencség. Korábban arról pusmogott mindenki, hogy Sam Raimi nem vállalja el a negyedik rész forgatását. Nos, a helyzett megváltozott, Raimi mégis rendez, viszont nem Ő írja majd a forgatókönyvet. Egy interjúban bejelentette, hogy jelenleg is keresik a megfelelő embert. Raimi azt is kijelentette, hogy a Sonyval közösen döntöttek így és nem fog beleszólni az író munkájába, így egyelőre talány, hogy mely főgonosz szerepel majd a folytatásban. Hogy negyedszer is Tobey Magurie ölti-e magára hálószövő hősünk jelmezét, Raimi csak annyit válaszolt: "Személy szerint nagyon szeretném, ha ismét ő lenne Spidey, de bármi lehetséges."
Translate »