Oldal kiválasztása

Pletykaveszély – Lesz új C&C FPS?

Pletykaveszély – Lesz új C&C FPS?
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A nagy nevek álláshirdetései igen beszédesek tudnak lenni, ezt már korábbról tudjuk. Most az EA háza táján találtunk egy sokat mondó gyöngyszemet.

Az EA-s álláshirdetések között ott figyel egy, amelyben hangmérnököket keresnek egy készülő next-gen – PC játékhoz. Az érdekes része a dolognak ott kezdődik, hogy a projektet C&CX néven említik. Hogy mi lesz belőle az majd kiderül. Láttunk már FPS-t ebből az univerzumból, még anno a Westwood égisze alatt, de azon nagyon látszott, hogy a csapatnak nem sok köze van a lövöldözős műfajhoz. Reméljük most jobban összeszedik magukat a srácok és egy ütős darabbal rukkolnak majd elő.

Megjegyezném, hogy még a legelső Command and Conquer játék extráiban, a trailerek között megtekinthető volt egy kis videó, melyben a Tiberian Sunból ismert lépegető robotok irányítófülkéjéből láthattuk az eseményeket. Hogy ez anno a TS  új egységeire akart utalni, vagy egy menet közben elfeledett, amolyan Mech Warrior stílusú külön progit azt nem tudom, de ha az utóbbiról van szó akkor szerintem sokan szívesen vennék az ötlet leporolását…

Hozzászólások

Translate »