Oldal kiválasztása

FIFA 08 4v4 Focikupa Kecskeméten

FIFA 08 4v4 Focikupa Kecskeméten
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

FIFA rajongó fiatalok! Figyelem! Újra indul a 4 v 4 Focikupa az ország hét különböző pontján. Az EA országjáró focibajnokságára, a FIFA 08 4 v 4 Focikupára már hetek óta lehet nevezni. A szervezők kisiskolás korosztálytól egészen a komoly kamasz korcsoportig várják a jelentkezéseket.

Idén harmadik alkalommal rendezi meg az Electronic Arts az eddigi években több ezer iskolás fiatalt megmozgató roadshow jellegű focikupáját. Szeptember 15-én kezdődik a küzdelem a döntőbe jutásért Kecskeméten, majd haladnak végig az országban, Debrecen, Győr, Szombathely után Szegeden is várják a sportolni, játszani vágyó fiatalokat, de versenybe szállhatnak a pécsi és a budapesti focifanok is.

A FIFA 08 4v4 Focikupára olyan 4+1 fős csapatok jelentkezését várják, akik otthon érzik magukat a kispályás fociban és a képernyő előtt egyaránt. A játék szabályai a tavalyi évhez képest változatlanok: 8 perc játék a focipályán és 8 perc foci a FIFA-val, PS2 játékkonzolon. A bajnokságra 11 és 18 év közötti felső tagozatosok és középiskolások jelentkezhetnek, akik 4 korcsoportban mérhetik majd össze tudásukat.

A már második éve magyar szinkronnal játszható FIFA 08 megjelenése alkalmából szervezett focikupa során a játékosok feladata, hogy mind az igazi focipályán, mind az EA SPORTS FIFA játékában bizonyítsák ügyességüket. A bajnokságra a nevezés ingyenes, regisztrálni a www.4v4.hu oldalon lehet.

Korcsoportonként a három legjobb csapat jut végül a 4v4 Focikupa budapesti döntőjébe. Idén a nyertesekre még nagyobb és még értékesebb nyeremények várnak, az Electronic Arts és a rendezvény további támogatói több millió forint értékű nyereményeket adnak át a győzteseknek! 

Translate »