Oldal kiválasztása

Strong Bad’s Cool Game for Attractive People – Érkezik PS Network-re is

Strong Bad’s Cool Game for Attractive People – Érkezik PS Network-re is
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Telltale Games és a HomestarRunner.com közös játéka hamarosan PC mellett Playstation-ön is elérhető lesz.

Az érdekes című Strong Bad’s Cool Game for Attractive People egy öt részes, epizodikus játék a Telltale Games-től, akik olyan nagyszerű címeket élesztetek fel az utóbbi időkben, mint a Sam & Max, a Monkey Island, és a készülő Back To The Future játék is ők dolgoznak.

 

A Strong Bad’s Cool Game for Attractive People, röviden SBCG4AP egy öt részes, történetvezérelt kalandjáték, melynek alapjául Mike és Matt Chapman, a HomestarRunner.com alkotóinak webes rajzfilmsorozatán alapul. Főhőse önjelölten  a világ legmenőbb arca, név szerint Strong Bad. Minden epizód egy komikus történet, melyekben dialógus alapú ls klasszikus tárgyhasználati feladatok találhatóak meg. Ezek mellett rengeteg egyéb időtöltésre alkalmas feladatot kell még elvégeznie a játékosnak, például Strong Bad e-mail-jeit megnézni, telefon betyárkodni, és HomestarRunner.com-on található arcade játékok ihlette minijátékokat megoldani, ráadásul a szereplők hangjait Matt Champan és az eredeti színészgárda kölcsönzi a karaktereknek.

 

Mindezt hamarosan a Playstation 3, PC és Macintosh tulajok is átélhetik, egész pontosan december huszonegyedikétől, a PS network-ön keresztül letöltve az epizódokat. Várjuk szeretettel.

 

Translate »