Oldal kiválasztása

Érkezik a Burnout a mobilokra

Érkezik a Burnout a mobilokra
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Újra itt a sebesség és pusztítás királya, most először mobiltelefonra! A hírben megtalálható a sajtóanyag teljes tartalma.A díjnyertes autóverseny-sorozat rajongói mostantól bármikor elmerülhetnek a veszélyekkel teli vezetés élményében, bármerre is járjanak. A játék augusztusban valamennyi vezető mobilszolgáltatónál elérhetővé válik.

A Burnout kifejezetten mobiltelefonokra optimalizált változatában a platformon korábban soha nem látott sebességet, pusztítást és káoszt tapasztalhatja majd meg a játékos. A sorozat rajongói ismerősként üdvözölhetik a játék konzolváltozatában megkedvelt jellemzőket, ugyanakkor a kizárólag mobiltelefonokon elérhető új játékmódokban is örömüket lelhetik. Az események nyaktörő sebességgel zajlanak a mobiltelefonokon, miközben a versenyzők kiütik egymást, és begyújtják a nitrókat.

„Ha a Burnout a zsebünkben van, egyetlen gombnyomással bekapcsolódhatunk a villámgyors és minden veszélynek fittyet hányó vezetés adrenalin-dús izgalmába, bárhol is legyünk. – mondta Javier Ferreira, az EA Mobile európai kiadórészlegének elnökhelyettese. – „Hihetetlenül egyszerű belekezdeni ebbe az élvezetes játékba, legyen szó akár egy ízig-vérig versenyző típusú játékosról, akár olyasvalakiről, aki mindig betartja a KRESZ szabályait.”

A sorozat régi és új rajongóit is meg fogják lepni a mobil platformon megvalósított nagy sebességű ütközések, a többfajta játékmód, a kipróbálásra váró autók és felfedezendő területek. Leginkább azonban a fantasztikus sebesség lesz az, amitől eláll majd a lélegzetük, hiszen a mobilra fejlesztett Burnout-nak is ez lesz a legfőbb jellemzője.

Hozzászólások

Translate »