Oldal kiválasztása

UPDATE: Call of Duty 4 – Többjátékos hent Oroszországban

UPDATE: Call of Duty 4 – Többjátékos hent Oroszországban

Még mielőtt publikussá tenné az Activision és az Infinity Ward a negyedik Call of Dutyt, egy kis bemutatót tartottak pár meghívott vendégnek.

Péntek este az Activison és az Infinity Ward Los Angeles-ben tartott egy bemutatót a külföldi zsurnaliszták krémjének és pár meghívott VIP vendégnek a Call of Duty 4: Modern Warfare hamarosan érkező többjátékos módjának bétájából. A Joystiq munkatársa bármiféle részletek belemerülése előtt azonnal leszögezte, hogy a játék fantasztikusan néz ki, majd újra megjegyzezte, hogy fantasztikusan néz ki:)

A beszámolókból kiderült, hogy három pályát próbálhattak ki a szerencsések. A játék hivatalos fórumán az egyik szerencsés felhasználó elárulta, hogy a pályák kissé emlékeztették a CoD 2 egyes emlékezetes helyszíneire. Ilyen volt például az egyik orosz városka, ami az egyik CoD 2 francia küldetésének helyszínére emlékeztette a rajongót. Egy túnéziai helyszín és régi emlékeket ébresztett a srácban, de összeségében írásából kiderül, hogy a pályák hangulatosak, kitűnő lehetőségeket nyújtanak komolyabb meccsek megvívására majd.

Tovább bogarászva a beszámolókból megtudjuk, hogy mielőtt bármiféle harcba kezdenék ki kell választanunk felszerelésünk minden elemét, majd az újdonságnak számító "perkeket" kell végignyalnuk. Ezekről láthattatok már egy rakás videót, így valószínűleg nem hat újdonságként a szó, de azért lássuk miről is van szó. Nagyobb sebezhetőség, életerőnk fokozatos növelése vagy ahogy a mozgóképekből láthattuk csendesebb közlekedés, gyorsabb tárcsere és hasonlók. Tulajdonképpen mindenki azt választja, ami az egyéniségéhez passzol, habár kicsit a játék egyensúlya ezzel felbomlik, ennek ellenére a többség érdekes és hasznos újításnak tartja a "perkek" szolgálatba állítását.

A beszámolók természetesen tartalmaznak még jó pár érdekességete, ezeket ITT és ITT olvashatjátok el – angol -, viszont mindegyik írás egyértelműen leszögezi, hogy a játék fantasztikus és egyszerűen mindenkinek látnia kell.

A multiplayer demó, ami egyelőre csak a X360-tulajok, azon belül is csak az észak-amerikai felhasználók kiváltsága lesz hamarosan debütál és mi PC-ek, illetve európai X360-tulajok csak remélni tudjuk, hogy a mostanában kissé hanyagolt régiónk újra a játékvilág egyik gócpontjává válik majd, így a CoD 4 is valamilyen formában eljut majd hozzánk a november 9-ei debütálás előtt.

A rendezvényről számos kép is készült, ezeket szentélyünk falai között tekinthetitek meg.

UPDATE: A 2OPGAMING munkatársa mikrofonvégre kapta Robert “402″ Bowlingot, az Infinity Ward egyik munkatársát. A beszélgetésből megtudtuk, hogy a PC-sek többjátékos mód esetén 32 emberes hentekben vehetnek részt. A konzolos bagázs 16, illetve bizonyos játékmódok esetén 18 fővel apríthat. A "402" elárulta, hogy lesz DM, FFA, Sabotage, Headquarters játékmód – ezek közül van olyan ami ismerős lehet a Call of Duty 2-ből -, de hozzátette, hogy van jó pár eddig be nem jelentett is, többek között ilyen az Ő kedvence is. A beszélgetés további részleteit errefelé találjátok.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »