Oldal kiválasztása

Hollywoodból jelentjük!

Hollywoodból jelentjük!
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hollywoodi tudósítónk rövid kihagyás után újra jelentkezett. Szép nagy csokor filmes hírekkel rukkolunk elő, így vasárnap este.

Az idei hét igazán termékenynek mondható, ugyanis számos számos nagy ágyú és várva várt alkotás producerei örvendeztettek meg minket legújabb trélereikkel, információikkal és persze plakátjaikkal. Lesz itt The Dark Knight tízer, új Resident Evil mozgókép és még sok más nyalánkság.

Az amerikai mozik a The Simpsons egész estés mozi előtt kezdték el vetíteni 2008 egyik legjobban várt filmjének tízer trélerét. A következő Batman-részt, a The Dark Knightot 2008. július 18-án tűzik majd műsorra a tengerentúlon, amiben az előző rész szereplőgárdája kissé átalakult. Természetesen a Denevérember bőrébe újra Christian Bale bújik majd, a Wayne fiú komornyikának szerepét továbbra is Michael Caine alakítja majd, de visszatér Gary Oldman és Morgan Freeman is. Új belépő lesz Maggie Gyllenhaal, aki Katie Holmestól veszi át a rámenős ügyész, Rachel Dawes szerepét. Gotham nyugalmát ezúttal Joker és Rébusz bolygatja majd meg, őket Heath Ledger és Anthony Michael Hall testesítik majd meg, illetve feltűnik a későbbiekben Kétarcként megismert Harvey Dent is, akit ezúttal Aaron Eckhart játszik majd el.

A videó sajnos elég vérszegény, igazából nem is tartom méltónak ehhez a sorozathoz, ugyanis az ég világon semmi nem történik benne. Közel két percen keresztül bámuljok a Batman logót, miközben Bale, Caine, majd a Jokert alakító Ledger szövegel a háttérben. A mozgókép flash formában fent csekkolható, aki pedig nagyobb felbontásban szeretné meglesni, annak katt IDE!

Szerencsére a Warner Bros. is megérezte, hogy ez így soványka lesz, ezért kidobtak egy újabb filmből kivágott jelenetet tartalmazó képet, amin Maggie Gyllenhaal és az örök vigyori Joker próbálnak közös nevezőre jutni.

A folytatásban Robert Zemeckis legújabb munkájának a trailere, akarom mondani trélereiről lesz szó. A Beowulf – játékadaptáció is készül – egy óangol legendát dolgoz fel, amelyben Beowulf legyőzi a népet zsarnokság alatt tartó Grendel nevű szörnyet, annak anyját és egy sárkányt. A film a tervek szerint idén novemberben érkezik kis hazánkban és a The Polar Expressből már jól ismert performance-capturing rendszer kelti majd életre az "A" kategóriás színészek digitális másait. A Tom Hanks nevével fémjelzett karácsonyi alkotás óta eltelt évek erősen láthatóak a tréleren, ugyanis a bizonyos technológia rengeteget fejlődött azóta, a főhősök egyértelműen felismerhetőek, sokkal szebben kidolgozottabbak lettek. A Beowulfban olyan híres nevek tűnnek majd fel, mint Angelina Jolie, Antony Hopkins és John Malkovich. A most megérkezett első tréler mellé betoppant az első nemzetközi mozgókép is, igaz, nem sok újdonságot tartalmaz ez a verzió.

Az International Trailer fent flash formában leshető, míg a hivatalos első trailert IDE kattintva érhető el, ahol az egészen kicsi felbontástól a lehető legszebb, totálisan részletes videóig mindent megtaláltok. Akit esetleg felcsigáztak a mozgókép, annak pedig ajánlom figyelmébe a hivatalos oldalt, ahol további érdekességeket tudhat meg a filmről és a készülő játékról.

Harmadik filmünk a legújabb Resident Evil rész, az Extinction lesz, amelynek befutott a második trélere is. A háromrészesre duzzadt zombihentelést prezentáló blockbuster lényegében ott folytatja, ahol a második rész befejezte a történet mesélését. Ezúttal egy totális posztapokaliptikus világot tárnak elénk a készítők, ahol továbbra is a modellből lett színésznő, Milla Jovovich próbálja megtisztítani a Földet a zombiktól.

A történet szerint a Föld lakosságának 99%-a fertőzött, Raccooon city maroknyi túlélői a Nevada sivatagot átszelve próbálnak eljutni az Alaszkába, ahol az utolsó mentsvár még mindig áll. Ez az egyetlen esélyük, hogy az egész Földet ellepő zombiáradat elől megmeneküljenek. A  hi-res videk erre  bujkálnak.

A múvi dömpingnek még mindig nincs vége. A következő tréler az elmúlt évek egyik legvéresebb vámpír filmjének kikiáltott 30 Days of Night-ból lesz majd lecsekkolható. A most megjelent R-Rated előzetes igazi trancsírozást ígér, így tényleg csak a stílus rajongóinak és a kemény idegzetűeknek javasoljuk a jelenetek megtekintését, amit a hivatalos oldalon keresztül értek el.

Akinek nem lenne elég ennyi tréler, annak nem kell elkeserednie, ugyanis hírünk végéhez közeledtével már csak két Marvel produkció bemutatója vár rátok.

Az idei Comic-Conon mutatták be az első Iron Man videót, amelyet a Marvel illetékesei egyenesen a 2008. májusában mozikba kerülő filmből vágtak ki. A minőség sajnos nem a legjobb, ugyanis shaky-cam felvételről van szó, de kedvcsinálónak igazán ígéretes a cucc.
 

A másik, szintén Comic-Conon bemutatott és szintén Marvel képregény alapjaiból táplálkozó mozgókép a legújabb Hulk projekt. A The incredible Hulkban a zöld izomkolosszust Edward Norton alakítja majd, aki mellé olyan nevek sorakoznak még fel, mint Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt. A film szintén a jövő év nyári felhozatalának nagy durranása lehet.

Frissen szerzett puttonyunk teljesen kiürült, de aggodalomra semmi ok, remélhetőleg jövő héten is lesz miről csámcsogni.

Translate »