Oldal kiválasztása

UPDATE: Olcsóbb HD-DVD-k az X360-hoz

UPDATE: Olcsóbb HD-DVD-k az X360-hoz
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Javában zajlik San Diego-ban az idei Comic-Con, ahol a Peter Moore nélkül fellépő Microsoft bejelentette, hogy olcsóbban árulja a jövőben a konzoljához vásárolható HD-DVD lejátszót.

Az idei San Diego-ban zajló Comic-Conon jelentette be a Microsoft, hogy az X360-hoz külön megvásárolható HD-DVD lejátszó árát leszállítják, így az eredeti 199 dolláros árcédula helyet mostantól 179 dolláros címkék kerülnek majd a dobozokra.

Amennyiben augusztus elseje és szeptemper 15-e között gondoljuk úgy, hogy szert tesszünk az olcsóbb kiegészítőre, akkor a jelenleg 15 filmből álló listából kemény öt darab HD-DVD filmet választhatunk ki, amiket természetesen ingyen hazavihetünk újonnan megszerzett lejátszónk mellé.

UPDATE: Közben megtudtuk, hogy az augusztus hónap más ok miatt is érdekes lesz az Xbox-tulajok számára. A Microsoft megegyezett a Warner Bros. filmstúdióval és a megállapodás értelmében augusztus 14-től letölthető lesz HD-DVD minőségben a Frank Miller képregénye alapján készülő 300, illetve ugyanebben a hónapban valamikor az NBC-n vetített és itthon is hatalmas sikernek örvendő Heroes is cibálható lesz, szintén HD-DVD felbontásban.

Translate »