Oldal kiválasztása

Erőszaktól mentes lesz a Condemned 2

Erőszaktól mentes lesz a Condemned 2
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az ESRB kemény kézzel próbál fellépni az erőszakot tartalmazó játékok ellen. Nem régiben a Manhunt második részén statuáltak példát most pedig a Condemned második része került a célkeresztbe.

A Manhunt 2 körül kialakult korosztályba sorolási botrányt követően az ESRB újabb játékot vett célba. A Condemned 2: Bloodshot is áldozatául esett a The Entertainment Software Rating Board kereszteshadjáratának, aminek eredménye az lett, hogy jó pár tervezett ficsőrt nem implantáltak a játékba. Az intézkedéseket követően Constantine Hantzopoulos producer a Gamesradarnak a következőket mondta:

"Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy a játék nem valós eseményeken alapul, ez egy teljesen kitalált történet. Korábban dolgoztam a Fahrenheiten is, és az ESRB miatt az amerikai verzióból már akkor ki kellett hagynunk a szexjeleneteket."

A beszélgetés során a Gamesradat rákérdezett, hogy mely jelenetek maradnak ki majd a döntés miatt, amire Constantine Hantzopoulos a következőt válaszolta:

"Ki kellett vennünk az egyik olyan jelenetet, amiben az ellenfél fejét satuba kell szorítani. Ez már nem fért bele. Ezenkívül a lefejezős mozzanatok sem kapnak helyet a játékban."

Hozzászólások

Translate »