Oldal kiválasztása

E3 – “Falcon” kódjelzésű X360 leleplezés?

E3 – “Falcon” kódjelzésű X360 leleplezés?
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Microsoft sem ül tétlenül mostanság, hisz a garanciakitolás és a károsultak kárpótlása mellett bőszen fejleszti next-gen konzolját.

Kisebb ráncfelvarrásokat eszközöl a redmondiak Xbox-részlege az X360-on. Szükség is van a folyamatosa fejlesztésekre, hiszen Peter Moore vaskezű Xbox-pápa valószínűleg azonnal fejét szegné a csapatnak, ha leállnának a fejlesztésekkel. A Falcon kódnévre hallgató új modell nem sok mindenben lesz majd más a nagy elődtől, viszont annál fontosabbak ezek az újítások.

Az új gép 65 nm-es csíkszélességen készült központi processzort és grafikus magot kap majd, ami a jelenlegi 90 nm-es lapkák után kész felüdülésnek számít majd, hiszen jóval kevesebb hő termelődik majd az X360 belsejében.


Állítólag a szürke borítású a Falcon

Magyar idő szerint reggel fél hatkor veszi kezdetét  a Microsoft konferenciája Santa Monicaban, ahol négy darab X360 pózolt egymás mellett a banzáj kezdése előtt. Ezt egy szemfüles emberke le is fényképezte, így most megy a nagy találgatás, hogy vajon a három masina közül melyik a Falcon, egyáltalán kint van-e a Falcon és ha igen, akkor leleplezik-e?

Hozzászólások

Translate »