Oldal kiválasztása

Érdekes új RPG a Burut Software-től

Érdekes új RPG a Burut Software-től
17 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Hard to Be a God-nak már a címe is beszédes, és az is ígéretes, amit eddig lehet tudni róla…

A Hard to Be a God egy RPG lesz, kalandozós és lopakodós elemekkel, aminek a története a Strugatsky fivérek azonos című regényén alapszik.

A főhősünk egy középkori varázslóiskola végzőse, aki azt a feladatot kapja, hogy derítse ki és jelentse, hogy mi a konkrét helyzet Arcanar királyságában, ahol éppen tombol az anarchia. A karakter egyébként igazi profi, aki a legjobb kiképzést kapta az iskolában, erős, ravasz és alapjában véve hatalmasab, mint egész Arcanar, de az iskola nem képes megtanítani mindent, amire az életben szüksége lehet az embernek. Ez fokozottan igaz a varázslókra, így bőven lesz még meglepetés hősünk számára is.

A csúcstechnológiával rendelkező úgynevezett ‘Earth race’ igyekszik kezelni a váratlan eseményeket, így kapcsolatba lépnek az arcanari ügynökkel is, aki általuk elképesztően fejlett fegyverarzenállal indul neki a küldetésének és ezzel a felszereléssel ebben a primitív világban istenként tekintenek rá….

A játékmenet nem lesz lineáris, 5 különböző befejezés vár majd a játékosra a játékbeli viselkedésének függvényében, és    megkapunk mindent, ami egy jó RPG-hez kellhet….lesz kidolgozott mágia rendszer, teljesen egyénileg tervezhető karakter, real-time harcrendszer, sok-sok beszélgetés milliónyi lehetőséggel és még sok minden más….Kíváncsian várjuk…

Ezen a linken pedig belekukkanthattok a stuff képi világába.

Translate »