Bejelentette az EA, hogy idén novemberben bővül a népszerű sorozat.Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy a méltán népszerű SimCity-sorozat idén novemberben bővül az 5. résszel. A címe: SimCity Societies lesz.

A negyedik rész 2003-ban jelent meg, szóval éppen ideje volt az új rész érkezésének. Pletyka persze volt már, hogy készül az új rész, de eddig hivatalosan nem erősítették meg. A Societies-ben is egy virtuális város polgármesterei (kicsit talán még mindenhatóbbak) lehetünk. Mi határozhatjuk majd meg a város arculatát berendezését, orientációját. Zöld övezeteket, iskolákat, irodaházakat hozhatunk létre, megszervezhetjük a közlekedsét, szóval a város életében mélyen belenyúlhatunk majd.

Több mint 350 különböző épület közül válogathatunk, amelyeket akár kombinálhatunk is majd. Természetesen minden épület a városunkra is hatással lesz, például egy csokigyártól jobb lesz a kedvük a lakosainknak.

A megjelenés Amerikában és Európában is novemberben várható. A bejelentés mellé hivatalos képek is érkeztek, amelyeket a galériánkban nézhettek meg.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás