Oldal kiválasztása

STARCRAFT II – Hivatalosan is!

STARCRAFT II – Hivatalosan is!

Örömteli pillanat volt a tegnapi, ugyanis rajongók milliói várták a szombati bejelentést. Amit egy évvel ezelőtt még csak pletykaszinten tárgyaltunk tegnap végre hivatalossá vált. Érkezik minden idők egyik legsikeresebb RTS játékának, a Starcraftnak a folytatása.

Szerintem nincs olyan ember eme planétán, aki a tegnapi bejelentést követően nem hullajtott volna el pár örömkönnyet. Hosszas várakozásokat követően a Blizzard tegnap leleplezte legújabb munkáját, melyről azonnal kikerült jó pár multimédiás anyag. Chilly elvtárs a renderelt atombrutális videót már közkinccsé tette, de szerény személyem kicsit bő lére ereszti a mostani bemutatkozó hírt.

A hivatalos mozgókép után, szinte azonnal fellőtte a Blizzard a hivatalos oldalt, ahol a fent említett multimédiacsokor elérhető, továbbá számos információra is fény derül a lapot böngészve.

Többek között sikerült megtudnunk, hogy a játék vezető dizájnere az a  Dustin Browder lett, aki korábban az EALA égisze alatt ügyködött a The Battle for Middle-Earth és a Command & Conquer részeken. Reméljük nem okoz majd csalódást és kreativításával új színt hoz a Blizzardhoz. Az is biztos információ, hogy a második rész egyaránt fut majd XP-n és Vistan, illetve a Macintosh tulajoknak sem kell aggódniuk, azokra a masinákra is portolva lesz a játék. A mai elvárásoknak megfelelően DX10 támoatás is implantálva lesz a Starcraft II-be, illetve a jó öreg Havok motor is vigyorogva fog duruzsulni a programkódok között.

Lessétek meg a gigantikus gameplay videket, az artwork mozgóképet, míg a galéria falai között  az első képeket sasolhatjátok meg! Érdemes!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »