Oldal kiválasztása

Elérhetővé vált a Dark Orbit Reloaded!

Elérhetővé vált a Dark Orbit Reloaded!
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Bigpoint a Prodigy zenéjével fűszerezett videoklip kíséretében jelentette be, hogy elérhetővé vált a népszerű böngészős játékának megújult verziója, a Dark Orbit Reloaded.

"Nagyon örülünk, a DarkOrbit Reloaded megjelenésének, amely egy új korszakot jelent a Bigpoint történetében. A játékosok visszajelzései alapján megpróbáltuk a játékot még élvezetesebbé tenni, ami néhol a játék egyes alapvető rendszereinek újragondolását, és a fizető és nem fizető játékosok számára igazságosabbá tételét jelentette. Reméljük, hogy a játékosok továbbra is visszajelezéseket küldenek nekünk, ötleteket adnak, amiket igyekszünk megvalósítani" – mondta a megjelentetés kapcsán Jonathan Lindsay, a DarkOrbit Reloaded producere.

200 új küldetéssel, egy epikus történettel, új térképpekkel és új frakciókkal büszkélkedik a DarkOrbit Reloaded. Az új felhasználói felület és a nagy felbontású grafika pedig igazán különlegessé teszik a játékot. Az új funkciók, mint például az újratervezett bejelentkezési oldal és a különböző prémiumok célja, hogy megkönnyítsék az újonnan érkező játékosok első lépéseit.

Ha szeretnél részt venni a népszerű űrkalandban, ezt INGYENESEN megteheted! A regisztrációhoz kattints ide, vagy a fenti képre.

Translate »