Egy jó fülhallgató nem csupán a kötetlen beszélgetések, csetelések és a zenehallgatás elengedhetetlen eszköze. A vérbeli játékosok világában is elengedhetetlen szerepe van az internetalapú élőbeszédnek.A Microsoft az utóbbi időben egyre jobban odafigyel a játékosokra, ami talán nem is véletlen, hiszen ők azok, akik egyre több és több pénzt hajlandóak kiadni azért, hogy otthonról kényelmesen, a megfelelő eszközök birtokában a maximális teljesítményt hozzák ki magukból és a gépükből. A legújabb bejelentés egy fülest takar, amely kimondottan a játékosokat célozta meg.

A közel két méteres kábel, a hangerőszabályzó, a fülhallgató bőr utánzatú borítása mind a Te kényelmedet szolgálják. A digitális USB-csatlakozás magas fokú megbízhatóságot és tiszta hangátvitelt biztosít, a beépített zajszűrős mikrofon pedig tökéletesen tisztán továbbítja hangodat.

Ha Microsoft LifeChat LX-3000-es headsetedet Windows Live Messengerrel szeretnéd használni, további meglepetésekben lehet részed. Például, a készüléken található hívásfogadó gomb segítségével egy gombnyomásra létesíthetsz kapcsolatot a hívó féllel, akár zenehallgatás közben is. A gomb megnyomására ugyanis a zene automatikusan elnémul, majd a hívás befejeztével újra megkezdődik a lejátszás.

Ajánlott fogyasztói ár (260 Ft-os euró árfolyamon számítva): 8 990 Ft

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás