Oldal kiválasztása

GDC 2007 – Nintendo konferencia

GDC 2007 – Nintendo konferencia

A Sony bazi nagy összeröffenése után a Nintendo is lezavarta tegnap az össznépi mulatságát, amelyet a cég egyik legendás ikonja, Shigeru Miyamoto vezényelt le.Tegnap végre a Nintendo is tiszteletét tette a Game Developers Conferencen, San Fransiscoban. A csapat egész héten hatalmas csendben volt, lényegében semmilyen hírt nem hallhattunk a Wii készülő alkotásairól, így hát az is meglepő, hogy Shigeru Miyamoto tegnap jó pár érdekességről rántotta le a leplet, igaz, ezek nem nagyon ütöttek akkorát, mint a Sony konferencián elhangzottak de azért akadt érdekesség így is.

Miyamoto többek között elárulta, hogy még az év vége előtt piacra dobják a Nintendo Wii egyik legjobban várt játékát, a Super Mario Galaxyt. A bejelentéssel egy időben friss képek és videó is érkezett, amik természetesen már oldalunkon is megtalálhatóak. Az is kiderült tegnap, hogy Shigeruék egy új Nintendo Wii Channelen is dolgoznak, amelynek lényegét röviden a következőképpen lehetne összefoglalni: "Ki a leghíresebb Mii?". Azaz a srások egy olyan "csatornán ügyködnek, amely a világ összes Wii felhasználójának saját karakterét -ez a Mii – szép nagy csokorba gyűjtené és valamilyen módon kategórizálná azokat végül pedig rangsorolná.

Aki esetleg kiváncsi, hogy mi is zajlott ezen a bizonyos konferencián, az a teljes írásos, percről percre anyagott itt találja, míg a videóanyagot fent lesheti meg! Ha ennyi sem lenne elég, akkor irány a Nintendo Wii hivatalos oldala, ahol további mozgóképes anyagok közül mazsolázhattok.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »