Egy kis szobában ültem, és Peter Molyneux-t hallgattam ahogy a Fable 2-ről beszélt. Ahogy ő mondta, három nagy újítás van a szerepjátékban, de ő ma csak egyről akar beszélni.

A Molyneux-vel készített interjúban a Lionhead pápája elárulta, hogy a készülő Fable 2-ben megjelenik a szeretet és szerelem, mint fő tulajdonság. Akár férfi vagy női karakter bőrébe is bújhatunk majd, akikkel esetleg szerelembe is eshetünk, sőt, hölgyek esetébena terhesség is szóba kerülhet. A nagy hír azonban mégsem ez. Peter elárulta, hogy egy kutya lesz majd az útitársunk, aki azonkívül hogy hűséges hozzánk még intelligens is. Ez röviden annyit tesz, hogy a kis vakarcs folyamatosan tanul majd, ahogy haladunk előre a játékban. Ha például két rossz fiúval kerülünk szembe és előrántjuk fegyverünket, a blöki is akcióba lendül és a hozzánk legközelebb eső erőcsávót tépi szét.

A Fable 2-ről Molyneux a március 8-án sorra kerülő Lionhead konferencián számol majd be. Természetesen mi ott leszünk és mindenről beszámolunk majd Nektek!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás