Oldal kiválasztása

GDC 2007 – No More Heroes tréler

GDC 2007 – No More Heroes tréler

A Killer 7-el hírnevet szerző Goichi Suda és a Grasshopper Manufacture egy vadonatúj játékon dolgozik, mely a No More Heroes címet kapta. Erről tekintettek most meg egy videót.

A hatalmas sikert aratott Killer 7 megálmodója, Goichi Suda egy vadonatúj gammán dolgozik a Grasshopper Manufacture és a Spike-al karöltve. A No More Heroes – korábban csak szimplán Heroes – egy igazi hentelős, akciózós játéknak ígérkezik, melynek főhőse, az a Travis Touchdown, aki foglalkozását tekintve hivatásos gyilkos. Travis egy különös társulat tagja, akik rangsorolják a szektában lévő tagokat, így hát nem is lehet más célja főhősünknek, mint hogy a lista élére kerüljön.

A játék egy fiktív amerikai városban, Santa Destroyban játszódik majd, ahol Travis is tengeti mindennapjait. Egy motel állandó lakói vagyunk, ide futnak be a megbizatások – amelyek után természetesen pénzjutalmat kapunk -, így minden egyes küldetés előtt innen indulunk útunkra, hogy aztán likvidálhassuk a célpontot. Érdekesség, hogy a GTA-hoz hasonlóan az egész város bejárható lesz, akár gyalog vagy épp valamilyen járgánnyal. Travisnek egyetlen fegyver áll majd a rendelkezésére, mely egy lézerkard lesz és amit a Wiimoteal tudunk majd előcsalni a harcok során – három harci stílus közül válogathatunk majd -.

 
Eredetileg 2007 végére lett beigérve a No More Heroes, azonban Suda 51 és csapata szerencsére rendesen haladnak a munkálatokkal, így a kis csapat már a nyár folyamán szeretné piacra dobni az alkotást.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »